Het voorjaar komt

De lente is een geschikte periode om af te slanken en bijvoorbeeld een detox kuur te doen. Gebruik lichte warme maaltijden en soepen. Activeer de verbranding met bijvoorbeeld gember en verwarmende kruiden. Neem liever geen tussendoortjes, koud voedsel of koude dranken. Fruit kan het best alleen rijp en vers gegeten worden. Blijf logisch nadenken en kijk wat er groeit in je omgeving. Zorg voor een goede darmflora. Denk aan de juiste vitamines, mineralen en goede vetten; zeker de omega drie.

 

Wapen u tegen de pollen.

Het is inmiddels half maart en de eerste planten hebben al een wolk van stuifmeel over ons losgelaten. Velen van ons hebben al te maken gehad met loopneus en tranende ogen ten gevolge van de irritatie die de minuscule stofjes in ons losmaken. Lees hier verder over in ons 3-stappen plan in de strijd tegen hooikoorts.

Bijpollen

een puur natuur anti allergie product van de bijen. Verzamelde stuifmeelkorrels die in de maag van de bij zijn gemengd met enzymen uit de bijenmaag geven ons een enorme energie lichamelijk en geestelijk en zijn een bron van antihistaminica. Bijpollen zijn  geweldig in de strijd tegen de overgevoeligheid van pollen, huisstofmijt en andere allergiën.

Scuttelaria

Chinesche anti-jeukkruid. Maakt je immuunsysteem direct minder gevoelig voor pollen. Daarnaast is er ook een antihistaminica formule die je afweersysteem minder op tilt doet slaan.

Daarnaast is het belangrijk om in de dagelijkse voeding zuivel en kaas zoveel mogelijk te beperken omdat, melkeiwitten de darm verslijmen en dat leidt tot een over-reactie van het lichaam ( o.a. hooikoorts) 

Uiteraard is ieder mens uniek. Vraag naar de beste remedie voor uw allergie (hooikoorts) probleem bij ons in de winkel. 

 
 

De lente is het meest geschikt om te reinigen.

Alka life heeft een perfect ontzuringsprogramma bestaande uit basische tabletten , druppels en een ondersteunende thee. Zeer effectief bij pijnlijk verzuurde spieren en gewrichten. De aanpak en de werking van de kuur staat zeer uitgebreid beschrven in een uitgebreide brochure. Om de mate van verzuring te meten geven wij u naast deze brochure en een monster van de thee u deze maand ook een testset zodat u de mate van verzuring van uw lichaam kunt meten, alvorens met de kuur te beginnen.

Meer info en persoonlijk advies uiteraard via onze winkel.

Floris ons systemisch therapeut kan u adviseren hoe een betere levensstijl aan te houden en evt ook in sport betere prestaties te behalen zonder een al te grote belasting voor uw lichaam en geest. 

 
 

Hulp in de strijd tegen suiker

Het Ministerie van Volksgezondheid waarschuwt Nederlanders tegen de sluipmoordenaar "suiker". Er zijn speciale voedingsspecialisten die u kunnen adviseren hoe te wapenen tegen deze sluipmoordenaar. De jeugd drinkt allerlei energiedrankjes die de alvleesklier overbelasten, met als gevolg minder concentratie , aggressiviteit en vermoeidheid. Wij bieden u een elixer op basis van een eeuwenoud kruid ( Meshashiring ) uit de Ayurveda ( de Indiase geneeskunde ). De combinatie van diverse kruiden in de vorm van een elixer wat u voor de maaltijd inneemt merkt u dat de zucht naar zoet ( suiker) snel afneemt. U krijgt meer energie en uw behoefte aan suiker neemt af. Het bijkomende voordeel is : U valt af . Kortom met "Slimplex" voelt u zich gezonder u verliest gewicht en u krijgt meer energie .

Uiteraard ondersteunen wij dit met een voedingsadvies dat Miriam Bouman u graag in onze adviesruimte persoonlijk met u doorneemt. 

Vraag in onze winkel naar de brochure en maak evt daar een afspraak met Miriam voor uw persoonlijke begeleiding. Op naar een gezond slank en energiek voorjaar.